Om oss

Norsk Helsecoachforbund er en forening for helsecoachene som har tatt friskvernutdannelsen på Axelsson Body Work School eller tilsvarende.

Norsk Helsecoachforbund er offisielt godkjent av Helsedirektoratet og gir medlemmene mulighet for registrering i Register for utøvere av alternativ behandling i Brønnøysund. Medlemskap gir tittelen Reg. Helsecoach MNHF. Helsedirektoratet har fastsatt fagkrav for medlemmene.

Medlemmene er underlagt loven om alternativ behandling og er et supplement til autorisert helsepersonell.

Forbundet skal jobbe for å gjøre helsecoaching som fagområde kjent, og sikre medlemmenes interesser.

Styret 2021/2022:

Leder: Kari Dahl Gullikstad, helsecoach og ass.daglig leder Apexklinikken
Nestleder: Rie Marie Harmens, helsecoach, mentor og daglig leder Studio MyTimeout.
Kasserer/medlemsansvarlig: Anne Berit Gransjøen, prosjektmedarbeider Norges Blindeforbund
Styremedlemmer:
Anne Lise Skaret, Koppang massasjeterapi